Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Το sequel του Alien: Isolation είναι στα σκαριά


Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του Alien: Isolation, ο creative director του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Al Hope ανακοίνωσε μέσω Twitter πως το sequel βρίσκεται στα σκαριά.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Ανακαλύψτε το πραγματικό νόημα του φόβου στο Alien: Isolation, ένας κόσμος επιβίωσης που διαδραματίζεται σε μια ατμόσφαιρα συνεχούς τρόμου και θανάσιμου κινδύνου. Δεκαπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Alien, της κόρης της Έλεν Ρίπλεϊ, η Αμάντα μπαίνει σε μια απελπισμένη μάχη για επιβίωση, σε μια αποστολή να ξετυλίξει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της μητέρας της. Ως Amanda, θα περιηγηθείτε σε έναν όλο και πιο ασταθή κόσμο καθώς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν απελπισμένο πληθυσμό και έναν απρόβλεπτο και αδίστακτο Alien. Ανίσχυροι και απροετοίμαστοι, πρέπει να συλλέγετε πόρους, να αυτοσχεδιάζετε και να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας, όχι μόνο για να πετύχετε στην αποστολή σας, αλλά απλώς για να παραμείνετε ζωντανοί.
To Alien: Isolation βγήκε στις 7 Οκτωβρίου του 2014 και έγινε διαθέσιμο στα PlayStation 3, PlayStation 4, Windows, Xbox 360 και Xbox One. Ο Al Hope είχε καθήκοντα creative director και οι Dan Abnett, Dion Lay και Will Porter έγραψαν το σενάριο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου