Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε οι κριτικοί για το Dragon Ball: Sparking! Zero;


Διαθέσιμες έχουν γίνει οι πρώτες κριτικές για το Dragon Ball: Sparking! Zero, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι θετικές. Το ηλεκτρονικό παιχνίδι το Mmetacritic έχει βαθμολογία 83/100 με βάση 55 κριτικές στο PlayStation 5, στο Xbox Series X έχει βαθμολογία 80/100 με βάση 8 κριτικές και τέλος έχει βαθμολογία 83/100 με βάση 11 κριτικές στο PC.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Σείστε τη γη. Κλονίστε τον ουρανό. Πάρτε τον έλεγχο της καταστροφικής δύναμης των ισχυρότερων μαχητών που εμφανίστηκαν ποτέ στο Dragon Ball! Παίρνοντας το θρυλικό gameplay της σειράς Budokai Tenkaichi και ανεβάζοντάς το σε νέα επίπεδα, το Dragon Ball: Sparking! Zero προσφέρει έναν εκπληκτικό αριθμό από χαρακτήρες παίκτη, κάθε ένας με τις εμβληματικές ικανότητες, μεταμορφώσεις και τεχνικές. Απελευθερώστε το μαχητικό πνεύμα που κρύβετε μέσα σας και πολεμήστε σε αρένες που καταρρέουν και αντιδρούν στη δύναμή σας καθώς η μάχη μαίνεται..
Το Dragon Ball: Sparking! Zero είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Τα παιχνίδι εκτός από την Standard Edition θα περιλαμβάνει και Deluxe Edition και Ultimate Edition.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου