Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Box office Στα 121.1 εκατομμύρια το άνοιγμα του Joker 2


Το Joker: Folie à deux στο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office κατάφερε να μαζέψει 121.1 εκατομμύρια δολάρια, με την εν λόγω επίδοση να είναι κατώτερη σε σχέση με το Joker, και έχει προϋπολογισμό κοντά στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία έχει συγκεντρώσει στο Αμερικάνικο box office 40 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές box office έχει συλλέξει 81.1 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Το «Joker: Τρέλα για Δύο» βρίσκει τον Άρθουρ Φλεκ έγκλειστο στο ψυχιατρικό άσυλο Arkham, εν αναμονή της δίκης του για τα εγκλήματα που διέπραξε ως Joker. Ενώ παλεύει με τη διχασμένη του προσωπικότητα, ο Άρθουρ όχι μόνο σκοντάφτει πάνω στην πραγματική αγάπη, αλλά ανακαλύπτει και τη μουσική που πάντα έκρυβε μέσα του.
To Joker: Folie à deux έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου από την Tanweer. Ο Todd Phillips έχει κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Scott Silver. Οι Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Harry Lawtey, Ken Leung και Steve Coogan βρίσκονται στο καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου