Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε οι κριτικοί για το Transformers One;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Transformers One, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 68/100 με βάση 10 κριτικές, όπου οι 6 είναι θετικές και οι 4 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 88/100 με βάση 32 κριτικές, όπου οι 28 είναι θετικές και οι 4 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Το Transformers One, η πρώτη πλήρως cg-animated ταινία του franchise, μας αφηγείται την άγνωστη ιστορία των Optimus Prime και Megatron. Πριν γίνουν ορκισμένοι εχθροί, ήταν φίλοι, δεμένοι σαν αδέρφια, και οι επιλογές τους άλλαξαν τη μοίρα του πλανήτη Cybertron για πάντα.
Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 19 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Josh Cooley έχει κάνει τη σκηνοθεσία και οι Andrew Barrer και Gabriel Ferrari έχουν γράψει το σενάριο. Οι Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Scarlett Johansson, Keegan-Michael Key, Jon Hamm, Laurence Fishburne και Steve Buscemi δανείζουν τις φωνές τους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου