Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Το The Beauty θα γίνει σειρά από τον Ryan Murphy


Το FX έδωσε απευθείας παραγγελία στο The Beauty, το οποίο είναι δραματική σειρά και θα έχει ως βάση το ομώνυμο κόμικ της Image Comics. Οι Ryan Murphy και Matt Hodgson (9-1-1, American Sports Story, Glee) θα είναι οι δημιουργοί του πρότζεκτ.

Οι Evan Peters (AHS, Dahmer), Anthony Ramos (In Treatment), Jeremy Pope (Hollywood) και Ashton Kutcher (That '70s Show) έχουν κλείσει να πρωταγωνιστήσει. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 11 επεισόδια και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο. Η σύνοψη του κόμικ είναι η εξής: Η σύγχρονη κοινωνία έχει εμμονή με την εξωτερική ομορφιά. Τι θα γινόταν αν υπήρχε τρόπος να εγγυηθείς ότι μπορούσες να γίνεσαι όλο και πιο όμορφος κάθε μέρα; Τι θα γινόταν αν ήταν σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα; Στον κόσμο του The Beauty, η σωματική τελειότητα είναι εφικτή. Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού το έχει εκμεταλλευτεί, αλλά οι Foster and Vaughn θα ανακαλύψουν σύντομα ότι έχει φοβερό τίμημα.

Οι Jeremy Haun και Jason A. Hurley Jason A. Hurley έχουν γράψει το σενάριο της σειράς κόμικς που έχει 29 τεύχη τα οποία κυκλοφόρησαν στην Αμερική από το 2016 έως το 2019 ενώ το 2021 βγήκε ένα one-shot τεύχος.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου