Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Δείτε το teaser trailer του Thunderbolts*


Τα Marvel Studios πριν από μερικά λεπτά κοινοποίησαν στο διαδίκτυο teaser trailer του Thunderbolts*, ενώ το στούντιο στο λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε την πρώτη προωθητική αφίσα του φιλμ.

Οι Florence Pugh, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, David Harbour, Julia Louis-Dreyfuss, Olga Kurylenko, Sebastian Stan, Harrison Ford, Lewis Pullman και Geraldine Viswanathan βρίσκονται στο καστ. Ο Jake Schreier σκηνοθετεί από σενάριο της Joanna Calo. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 2 Μαΐου του 2025.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου