Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η Tamara Smart θα έχει ρόλο στη δεύτερη σεζόν της σειράς Percy Jackson


Η Tamara Smart έκλεισε να έχει πολλαπλές γκεστ εμφανίσεις στη δεύτερη σεζόν του Percy Jackson and the Olympians, η οποία είναι σε στάδιο παραγωγής, και θα παίξει την Thalia Grace που είναι η κόρη του Δία.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Ο Πέρσι Τζάκσον αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή. Ξεφεύγοντας από τέρατα και παραπλανώντας θεούς, πρέπει να διασχίσει την Αμερική, για να επιστρέψει στον Δία τον Μέγα Κεραυνό του και να σταματήσει έναν γενικευμένο πόλεμο. Όταν χάνει τη μητέρα του, ο Πέρσι βρίσκει προστασία στο στρατόπεδο των ημίαιμων, ένα καταφύγιο για ανήλικους ημίθεους. Πρέπει τώρα να αποδείξει την αξία του και να έρθει αντιμέτωπος με την καταγωγή του, αφού μαθαίνει ότι είναι ημίθεος και ο ίδιος. Ξεκινά, λοιπόν, μια επικίνδυνη αναζήτηση των εχθρών του, καθώς ψάχνει τον δρόμο για τον Κάτω Κόσμο. Με τη βοήθεια των συντρόφων του, της Άναμπεθ και του Γκρόβερ, ο Πέρσι θα βρει ταξιδεύοντας τις απαντήσεις που αναζητά: πώς να χωρέσει σε έναν κόσμο που τον κάνει να νιώθει παράταιρος, αν θα ξαναδεί ποτέ τη μητέρα του, αλλά και αν θα μπορέσει ποτέ να μάθει ποιος πραγματικά είναι ο προορισμός του.
Οι Rick Riordan και Jon Steinberg είναι οι δημιουργοί του Percy Jackson and the Olympians. Οι Walker Scobell, Aryan Simhadri, Leah Sava Jeffries, Virginia Kull, Glynn Turman, Jason Mantzoukas, Megan Mullally, Timm Sharp, Dior Goodjohn, Olivea Morton, Charlie Bushnell, Adam Copeland, Suzanne Cryer, Jessica Parker Kennedy και Lin-Manuel Miranda βρίσκονται στο καστ. Οι Jon Steinberg, James Bobin, Dan Shotz, Rick Riordan, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe, Anders Engström, Jet Wilkinson, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell και D.J. Goldberg έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου