Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Nicholas Galitzine θα πρωταγωνιστήσει στο 100 Nights Of Hero


Ο Ελληνικής καταγωγής, Nicholas Galitzine (Idea of You, Cinderella, Purple Hearts) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο 100 Nights Of Hero, το οποίο είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου graphic novel της Isabel Greenberg.

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από δύο ερωτευμένες γυναίκες, την Cherry και την Hero. Η Cherry είναι παντρεμένη με έναν άντρα ονόματι Jerome, ο οποίος παρά το γάμο του, βάζει στοίχημα με τον φίλο του, το μοχθηρό κακοποιό Manfred, ότι ο Manfred μπορεί να αποπλανήσει την Cherry μέσα σε 100 νύχτες. Αν ο Manfred τα καταφέρει, ο Jerome θα του δώσει την Cherry. Η Cherry, ωστόσο δεν ενδιαφέρεται και καταστρώνει ένα σχέδιο με τη αγαπημένη της, την Hero, η οποία σε 100 νύχτες θα πει στον Manfred μια σειρά από συναρπαστικές ιστορίες για να τον αποσπάσει από τις απόπειρες αποπλάνησης.

Ο Galitzine σύμφωνα με το Deadline θα υποδυθεί τον Manfred. Η Erebus Pictures (Hoard, Klokkenluide) θα βρίσκεται στην παραγωγή και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο μήνα. Η Julia Jackman (Bonus Track) έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία. Το 100 Nights Of Hero κυκλοφόρησε από την Little, Brown and Company το Δεκέμβριο του 2016.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου