Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Maika Monroe και Emma Corrin θα πρωταγωνιστήσουν στο 100 Nights Of Hero


Οι Maika Monroe και Emma Corrin έκλεισαν να πρωταγωνιστήσουν απέναντι από τον Nicholas Galitzine στο 100 Nights Of Hero, το οποίο είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου graphic novel της Isabel Greenberg, ενώ η Charli XCX έχει πάρει ρόλο. Η Monroe θα υποδυθεί την Cherry και η Corrin θα ενσαρκώσει την Hero.

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από δύο ερωτευμένες γυναίκες, την Cherry και την Hero. Η Cherry είναι παντρεμένη με έναν άντρα ονόματι Jerome, ο οποίος παρά το γάμο του, βάζει στοίχημα με τον φίλο του, το μοχθηρό κακοποιό Manfred, ότι ο Manfred μπορεί να αποπλανήσει την Cherry μέσα σε 100 νύχτες. Αν ο Manfred τα καταφέρει, ο Jerome θα του δώσει την Cherry. Η Cherry, ωστόσο δεν ενδιαφέρεται και καταστρώνει ένα σχέδιο με τη αγαπημένη της, την Hero, η οποία σε 100 νύχτες θα πει στον Manfred μια σειρά από συναρπαστικές ιστορίες για να τον αποσπάσει από τις απόπειρες αποπλάνησης.

Η Erebus Pictures (Hoard, Klokkenluide) θα βρίσκεται στην παραγωγή και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο μήνα. Η Julia Jackman (Bonus Track) έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία. Το 100 Nights Of Hero κυκλοφόρησε από την Little, Brown and Company το Δεκέμβριο του 2016.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου