Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Η Karen Rodriguez θα έχει ρόλο στο Spider-Noir


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety η Karen Rodriguez έκλεισε να έχει βασικό ρόλο στο Spider-Noir, το οποίο θα έχει ως βάση τη σειρά κόμικς Spider-Man Noir και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Στο καστ βρίσκονται οι Nicolas Cage, Lamorne Morris, Brendan Gleeson, Li Jun Li, Abraham Popoola και Jack Huston. Οι Oren Uziel και Steve Lightfoot (The Punisher) θα είναι οι δημιουργοί και co-showrunners, ενώ θα έχουν και ειδικού παραγωγού μαζί με τους Phil Lord, Christopher Miller και Amy Pascal. Ο Harry Bradbeer (Killing Eve) θα κάνει τη σκηνοθεσία στα δυο πρώτα επεισόδια και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Στην παραγωγή θα είναι οι Pascal Pictures και Sony Pictures Television. Η σειρά θα προβληθεί πρώτα στο MGM+ και στη συνέχεια θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως μέσω του Prime Video.

Δημιουργοί του χαρακτήρα που αποτελεί μέρος στη Γη-90214 είναι οι David Hine, Fabrice Sapolsky, Carmine Di Giandomenico και Marko Djurdjevic και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος του Spider-Man: Noir το Φεβρουάριο του 2009. Ο Spider-Man: Noir έχει εμφανιστεί στη σειρά κινουμένων σχεδίων Ultimate Spider-Man και στα Spider-Man: Into the Spider-Verse και Spider-Man: Across the Spider-Verse.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου