Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τη σειρά Heart Attack


Το Deadline δημοσίευσε τις πρώτες προωθητικές φωτογραφίες από τη live-action σειρά Heart Attack, η οποία θα έχει ως βάση το ομώνυμο graphic novel και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Στο καστ βρίσκονται οι Kanichiro (Kubi), Toko Miura (Drive My Car) και Goro Kishtani (Returner). Ο Takeshi Maruyama (Spaghetti Code Love) έχει κάνει τη σκηνοθεσία και οι Robert Kirkman, David Alpert, Rick Jacobs, Glenn Geller, Koji Ishi και Takeshi Shimokawa έχουν καθήκονται ειδικού παραγωγού. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Skybound και Robot. Η Cineflix Rights θα χειριστεί τη διανομή και οι πωλήσεις της σειράς θα γίνουν στο MIPCOM.

Η υπόθεση του κόμικ διαδραματίζεται σ' έναν έναν κόσμο μετά την πανδημία όπου η γονιδιακή θεραπεία έχει σώσει τους Αμερικανούς από την ασθένεια αλλά έχει δημιουργήσει τους Variants, οι οποίοι είναι άτομα με δυνάμεις τόσο μοναδικές, που η κυβέρνηση αρνείται τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Η σειρά είναι ιστορία αγάπης και ακολουθεί δυο έφηβους από διαφορετικά υπόβαθρα των οποίων η σύνδεση ξεκλειδώνει μια μυστική δύναμη. Το Heart Attack αποτελείται από έξι τεύχη, με τον Shawn Kittelsen (Injustice 2, Mortal Kombat 11) να έχει γράψει το σενάριο, ο Eric Zawadzki (Skybound Presents Afterschool) έχει κάνει την εικονογράφηση και ο χρωματισμός φέρει την υπογραφή του Mike Spicer (Stillwater).





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου