Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Τα DC Studios ετοιμάζουν ταινία με τους Bane και Deathstroke


Ο Matthew Orton (Captain America: Brave New World) ήρθε σε συμφωνία με τα DC Studios για να γράψει το σενάριο μίας ταινίας που θα έχει για πρωταγωνιστές τους Bane και Deathstroke, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμα του το The Hollywood Reporter. Οι James Gunn και Peter Safran θα έχουν χρέη παραγωγού.

Για όσους δεν γνωρίζουν στα κόμικς ο Slade Wilson είναι πρώην στρατιώτης που έγινε δολοφόνος και χάρις σ' ένα πείραμα για υπερ-στρατιώτη απέκτησε υπεράνθρωπη δύναμη και ευφυΐα ενώ διαθέτει βελτιωμένα αντανακλαστικά και σωματικές ικανότητες. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Marv Wolfman και George Perez και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο DC Universe στο δεύτερο τεύχος του The New Teen Titans το 1980. Ο Deathstroke έχει εμφανιστεί στην μικρή οθόνη και πιο συγκεκριμένα στο Αrrow, με τον Manu Bennett να έχει παίξει το ρόλο.

Οι Chuck Dixon, Doug Moench και Graham Nolan είναι οι δημιουργοί του Bane και έκανε το ντεμπούτο του στα κόμικς της DC τον Ιανουάριο του 1993 στο πρώτο τεύχος του Batman: Vengeance Of Bane. Οι Robert Swenson και Tom Hardy έχουν υποδυθεί το χαρακτήρα στις ταινίες Batman & Robin και The Dark Knight Rises αντίστοιχα, ενώ ο Shane West τον ενσάρκωσε στην τελευταία σεζόν του Gotham.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου