Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Trailer για το Kite Man: Hell Yeah!


Το Max πριν από λίγη ώρα κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του Kite Man: Hell Yeah!, το οποίο είναι spinoff της ενήλικης σειράς κινουμένων σχεδίων "Harley Quinn", που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου. Ακόμη η υπηρεσία streaming δημοσίευσε στο Twitter και την πρώτη προωθητική αφίσα.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Ο Kite Man και η Golden Glider πηγαίνουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο ανοίγοντας ένα μπαρ στη σκιά της Legion of Doom του Lex Luthor. Κανείς δεν είπε ότι το να σερβίρεις παγωμένες μπύρες στους πιο επικίνδυνους απατεώνες έξω από το Arkham Asylum θα ήταν εύκολο, αλλά μερικές φορές θες να πας όπου όλοι γνωρίζουν το όνομά σου και πώς να κρύψεις ένα πτώμα.
Οι Justin Halpern, Patrick Schumacker και Dean Lorey είναι οι δημιουργοί του του Kite Man: Hell Yeah!, με τον τελευταίο να έχει και καθήκοντα showrunner και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Sam Register και Kaley Cuoco. Οι Matt Oberg, Stephanie Hsu, James Adomian , Natasia Demetriou, Janelle James, Jonathan Banks, Keith David, Michael Imperioli, Rory Scovel, Lance Reddick και Judith Light θα χαρίσουν τις φωνές τους.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου