Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Teaser για τη δεύτερη σεζόν του TWD: Dead City


Το AMC στο πλαίσιο του πάνελ του TWD στην SDCC 2024 πριν από μερικά λεπτά έδωσε στη δημοσιότητα το teaser της δεύτερης σεζόν του The Walking Dead: Dead City, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2025.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τη Maggie (Lauren Cohan) και τον Negan (Jeffrey Dean Morgan). Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να συνεργαστούν προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια άκρως επικίνδυνη αποστολή: να σώσουν τον γιο της Maggie, Hershel, από έναν μυστηριώδη απαγωγέα που ονομάζεται "The Croat". Η Maggie και ο Negan θα ταξιδέψουν σε ένα post-apocalypse Μανχάταν, που έχει αποκοπεί εδώ και καιρό από την ηπειρωτική χώρα. Στην αρχή της αποκάλυψης, η κυβέρνηση βομβάρδισε όλες τις γέφυρες και τις σήραγγες, αφήνοντας μία Νέα Υόρκη να γίνει η πόλη των ζωντανών-νεκρών και ένα εκατομμύριο ζόμπι (walkers) να κυριαρχούν στους δρόμους. Έτσι, οι μόνοι επιζώντες για να μετακινηθούν αναγκάζονται να διασχίζουν τις οροφές της πόλης με συρματόσχοινα ή να αντιμετωπίσουν τους τρόμους στα υπόγεια και τους αγωγούς αποχέτευσης. Η αποστολή αυτή γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη καθώς προχωρά, αναδύοντας τα τραύματα από το παρελθόν τους που μπορεί να αποτελέσουν εξίσου μεγάλη απειλή με τους κινδύνους του παρόντος, σε μια Νέα Υόρκη γεμάτη αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο.
Ο Eli Jorné είναι ο δημιουργός και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Scott M. Gimple, Cohan και Morgan. Οι Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan, Gaius Charles, Željko Ivanek, Jonathan Higginbotham και Mahina Napoleon αποτελούν το καστ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου