Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

SDCC 2024: Clip για την τρίτη σεζόν του Vox Machina


Τα Amazon Studios στο πλαίσιο της φετινής Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσαν ένα κλιπ από την τρίτη σεζόν του The Legend of Vox Machina που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Είναι ρέμπελοι, ασκέρι, κοινωνικά απόβλητοι που έγιναν μισθοφόροι πολεμιστές. Οι Βοξ Μάκινα νοιάζονται περισσότερο για το εύκολο χρήμα και τη φτηνή μπύρα παρά για την προστασία της χώρας. Αλλά όταν το βασίλειο απειλείται από το κακό, αντιλαμβάνονται ότι μόνο αυτοί μπορούν να αποκαταστήσουν το δίκαιο. Αυτό που ξεκίνησε ως αναζήτηση μεροκάματου, τους αναδεικνύει σε ήρωες της Εξάντρια.
Οι Laura Bailey, Taliesin Jaffe, Ashley Johnson, Matthew Mercer, Liam O'Brien, Marisha Ray, Sam Riegel και Travis Willingham αποτελούν το βασικό φωνητικό καστ. Ο Chris Prynoski είναι ο δημιουργός του The Legend of Vox Machina και έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Sam Riegel, Travis Willingham, Brandon Auman, Laura Bailey, Taliesin Jaffe, Ashley Johnson, Matthew Mercer, Liam O'Brien, Marisha Ray, Shannon Prynoski και Ben Kalina. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Critical Role Productions, Titmouse, Inc. Amazon Studios και Production Reve.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου