Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ο Lamorne Morris θα πρωταγωνιστήσει στο Spider-Noir


Ο Lamorne Morris (New Girl) θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Nicolas Cage στο Spider-Noir, το οποίο θα έχει ως βάση τη σειρά κόμικς Spider-Man Noir και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Variety. O Morris θα ερμηνεύσει το δημοσιογράφο Robbie Robertson.

Οι Oren Uziel και Steve Lightfoot (The Punisher) θα είναι οι δημιουργοί και co-showrunners, ενώ θα έχουν και ειδικού παραγωγού μαζί με τους Phil Lord, Christopher Miller και Amy Pascal. Ο Harry Bradbeer (Killing Eve) θα κάνει τη σκηνοθεσία στα δυο πρώτα επεισόδια και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Στην παραγωγή θα είναι οι Pascal Pictures και Sony Pictures Television. Η σειρά θα προβληθεί πρώτα στο MGM+ και στη συνέχεια θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως μέσω του Prime Video.

Δημιουργοί του χαρακτήρα που αποτελεί μέρος στη Γη-90214 είναι οι David Hine, Fabrice Sapolsky, Carmine Di Giandomenico και Marko Djurdjevic και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος του Spider-Man: Noir το Φεβρουάριο του 2009. Ο Spider-Man: Noir έχει εμφανιστεί στη σειρά κινουμένων σχεδίων Ultimate Spider-Man και στα Spider-Man: Into the Spider-Verse και Spider-Man: Across the Spider-Verse.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου