Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Το Doctor Who θα αποκτήσει spinoff


Στο πάνελ "Into the Whoniverse" στην SDCC ανακοινώθηκε πως το Doctor Who θα έχει spinoff με τον τίτλο "The War Between the Land and the Sea" και θα προβληθεί στα BBC και Disney Plus. Θα αποτελείται από πέντε μέρη και οι Russell Tovey (Feud, American Horror Story: NYC) και Gugu Mbatha-Raw (Surface, Loki) θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι Jemma Redgrave και Alexander Devrien θα επιστρέψουν ως Kate Lethbridge-Stewart και Alexander Devrient αντίστοιχα. Ο Russell T. Davies είναι ο δημιουργός και ο Dylan Holmes-Williams θα κάνει τη σκηνοθεσία.

Η σύνοψη του Doctor Who είναι η εξής:
Ο Δόκτωρ και η συνοδοιπόρος του, Ρούμπι Σάντεϊ, ταξιδεύουν στον χωροχρόνο, αντιμετωπίζοντας περιπέτειες από την εποχή της Αντιβασιλείας στην Αγγλία, μέχρι μελλοντικούς κόσμους που μαστίζονται από τον πόλεμο. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους στο ΤΑΡΝΤΙΣ – ένα διαστημόπλοιο χωροχρόνου σε σχήμα τηλεφωνικού θαλάμου αστυνομίας – συναντούν απίστευτους φίλους κι επικίνδυνους εχθρούς, όπως τον τρομακτικό Μπαμπούλα, αλλά και τον πιο ισχυρό εχθρό του Δόκτορα μέχρι σήμερα.
Ο Russell T. Davies (Years and Years, A Very English Scandal, It's a Sin) έχει καθήκοντα showrunner. Οι Ncuti Gatwa, Yasmin Finney (Heartstopper), Millie Gibson (Coronation Street, Jamie Johnson, Butterfly), Aneurin Barnard και Indira Varma είναι στο καστ. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Bad Wolf και BBC Studios Productions.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου