Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Κυκλοφόρησε το trailer για τη δεύτερη σεζόν του Star Trek: Prodigy


Πριν από μερικές ώρες τα CBS Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer της δεύτερης σεζόν του Star Trek: Prodigy, η οποία θα κυκλοφορήσει στο Netflix την 1 η Ιουλίου, ενώ αποκάλυψε και την προωθητική αφίσα.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
To Star Trek: Prodigy, η πρώτη σειρά από το σύμπαν του "Star Trek" που απευθύνεται σε κοινό μικρότερης ηλικίας, ακολουθεί μια ετερόκλητη ομάδα νεαρών εξωγήινων, οι οποίοι πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν σε έναν μεγαλύτερο πλανήτη, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Τα έξι αυτά νεαρά αουτσάιντερ δεν έχουν ιδέα ποιο είναι το διαστημόπλοιο που έχουν επιτάξει –για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise του "Star Trek"– αλλά, κατά τη διάρκεια της περιπέτειας που θα ζήσουν μαζί, θα γνωρίσουν τον Αστροστόλο και τα ιδανικά που εκπροσωπεί.
Οι Kevin και Dan Hageman είναι οι δημιουργοί του Star Trek: Prodigy και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Alex Kurtzman, Heather Kadin, Katie Krentz, Rod Roddenberry και Trevor Roth. Ο Ben Hibon έχει κάνει τη σκηνοθεσία και έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Το φωνητικό καστ αποτελούν οι Ella Purnell, Kate Mulgrew, Brett Gray, Angus Imrie, Rylee Alazraqui, Dee Bradley Baker, Jason Mantzoukas, John Noble και Jimmi Simpson. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Eye Animation Productions, Nickelodeon Animation Studio, Secret Hideout και Roddenberry Entertainment.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου