Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Trailer για το Batman: Caped Crusader


Το IGN έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του Batman: Caped Crusader, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την 1η Αυγούστου και η πρώτη σεζόν θα αποtελείται από δέκα επεισόδια. Χθες το Prime Video ανέβασε στο Twitter την πρώτη προωθητική αφίσα της σειράς.

Τις φωνές τους θα δανείσουν οι Hamish Linklater, McKenna Grace, Reid Scott, Dane Donohue, Gary Anthony Williams, Jason Watkins, John Dimaggio, Krystal Joy Brown, Michelle C. Bonilla, Eric Morgan Stuart, Tom Kenny, Minnie Driver, Diedrich Bader, Jamie Chung και Christina Ricci. Οι Bruce Wayne/Batman, Selina Kyle/Catwoman, Dr. Harleen Quinzel/Harley Quinn, Επίτροπος Jim Gordon και Clayface είναι μερικοί από τους χαρακτήρες που θα δούμε στο πρότζεκτ, το οποίο έχει πάρει παραγγελία και για δεύτερο κύκλο.

Ο Bruce Timm (Batman: The Animated Series) είναι o showrunner και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους J.J. Abrams, Matt Reeves, Ed Brubaker, James Tucker, Daniel Pipski, Rachel Rusch Rich και Sam Register. Στην παραγωγή θα βρίσκονται η Warner Bros. Animation μαζί με τις Bad Robot Productions και 6th & Idaho.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου