Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Το Tomb Raider: The Legend of Lara Croft έχει πρεμιέρα


Το Netflix πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser για το Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, το οποίο αποκαλύπτει πως η anime σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 10 Οκτωβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Μετά τα γεγονότα της σειράς Survivor η Λάρα Κροφτ έχει εγκαταλείψει τους φίλους της για να ζήσει όλο και πιο επικίνδυνες σόλο περιπέτειες. Αλλά αναγκάζεται να επιστρέψει μετά την κλοπή ενός επικίνδυνου και ισχυρού κινέζικου τεχνουργήματος από το Κροφτ Μέινορ, από έναν κλέφτη με μια παράξενη προσωπική σχέση. Η τολμηρή καταδίωξή της θα την οδηγήσει σε μια περιπέτεια σε όλο τον κόσμο και στα βάθη των ξεχασμένων τάφων, όπου θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον πραγματικό της εαυτό και να αποφασίσει τι είδους ηρωίδα θέλει να γίνει.
Η Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin, Red Sonja) είναι η δημιουργός και οι Dmitri M. Johnson (Sonic the Hedgehog) της dj2 Entertainment έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Stephan Bugaj, Howard Bliss και Jacob Robinson. Οι Hayley Atwell, Allen Maldonado και Earl Baylon προς το παρόν βρίσκονται στο φωνητικό καστ της επερχόεμενης anime σειράς και θα δανείσουν τις φωνές τους στους Lara Croft, Zip και Jonah Maiava αντίστοιχα.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου