Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Τι λένε οι κριτικοί για το The Acolyte;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το The Acolyte, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 71/100 με βάση 9 κριτικές, όπου οι 7 είναι θετικές και οι 2 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 86/100 με βάση 37 κριτικές, όπου οι 32 είναι θετικές και οι 5 είναι μέτριες/κακές.

Οι Amandla Stenberg (The Hate U Give), Lee Jung-jae (Squid Game), Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers), Dafne Keen (His Dark Materials), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll), Dean-Charles Chapman (1917), Carrie-Anne Moss (The Matrix) και Joonas Suotamo αποτελούν το καστ. Η Leslye Headland (Russian Doll) είναι δημιουργός, ειδικός παραγωγός και showrunner, ενώ έχει κάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου.

Η υπόθεση της σειράς θα λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες του High Republic. Χρέη ειδικού παραγωγού έχουν και οι Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King και Jason Micallef. Καθήκοντα παραγωγού έχουν οι Rayne Roberts και Damian Anderson. Οι Kogonada (After Yang) και Alex Garcia Lopez (The Witcher) έχουν σκηνοθετήσει επεισόδια.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου