Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Νέες προσθήκες στο καστ του Terminator Zero


Οι Rosario Dawson, Ann Dowd, André Holland και Sonoya Mizuno θα χαρίσουν τις φωνές τους στο Terminator Zero, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 29 Αυγούστου. Στο φωνητικό καστ βρίσκεται ο Timothy Olyphant.

Η σύνοψη σόου είναι η εξής:
2022: Ένας πόλεμος έχει ξεσπάσει εδώ και δεκαετίες στο μέλλον ανάμεσα στους λιγοστούς ανθρώπους που έχουν επιζήσει και έναν απέραντο στρατό από μηχανές. 1997: Η τεχνητή νοημοσύνη Skynet απέκτησε συνείδηση και ξεκίνησε τον πόλεμό της κατά της ανθρωπότητας. Ανάμεσα στο μέλλον και αυτό το παρελθόν, μια στρατιωτίνα αναλαμβάνει να γυρίσει πίσω στον χρόνο για να αλλάξει τη μοίρα της ανθρωπότητας. Φτάνει στο 1997 για να προστατεύσει έναν επιστήμονα ονόματι Μάλκολμ Λι, ο οποίος ετοιμάζει ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σχεδιασμένο να ανταγωνιστεί το Skynet που ετοιμάζεται να επιτεθεί στην ανθρωπότητα. Καθώς ο Μάλκολμ έχει ηθικούς ενδοιασμούς για το δημιούργημά του, καταδιώκεται και από μια ανελέητη δολοφόνο από το μέλλον που αλλάζει για πάντα το μέλλον των τριών παιδιών του.
Ο Mattson Tomlin (Project Power, The Batman II) είναι ο δημιουργός, showrunner και ειδικός παραγωγός και στην παραγωγή είναι η Production I.G (Ghost in the Shell: SAC_2045, B: The Beginning) και η Skydance. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Οι David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger έχουν καθήκοντα παραγωγού μέσω της Skydance Productions και ο Masashi Kudō (Today's Asuka Show, Hayate the Combat Butler: Can't Take My Eyes Off You, Sanrio Boys) έχει κάνει τη σκηνοθεσία.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου