Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η τελευταία σεζόν του Superman and Lois έχει πρεμιέρα


Το CW ανακοίνωσε πριν από λίγη πως η τελευταία σεζόν του Superman and Lois, η οποία θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου και θα είναι δίωρη.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Στο Superman & Lois, αφού πολέμησε με αμέτρητο αριθμό υπερ-κακών και τεράτων που προκαλούσαν χάος στη Metropolis, και εξωγήινους που θέλουν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα, ο πιο διάσημος ήρωας, ο Άνθρωπος από Ατσάλι, Clark Kent και η διάσημη δημοσιογράφος Lois Lane, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια από τις μεγαλύτερες τους προκλήσεις. Το πώς να τα βγάλουν πέρα ως εργαζόμενοι γονείς στη σημερινή κοινωνία. Εκτός αυτού θα πρέπει να μάθουν σίγουρα το κατά πόσο οι γιοι τους Jonathan και Jordan έχουν κληρονομήσει τις δυνάμεις τους πατέρα τους. Ο Clark με την γυναίκα του και τα παιδιά του μετακόμισε πλέον στο Smallville όπου θα συναντήσει τη Lana Lang, που ήταν ο πρώτος έρωτας του Clark, και μαζί με τον πυροσβέστη άντρα της, Kyle Cushing. Αλλά δεν είναι μόνο οι ενήλικες που γνωρίζουν άτομα, αφού οι Jordan & Jonathan θα γνωρίσουν τη κόρη της Lana, Sarah, που έχει επαναστατικό πνεύμα. Και ενώ όλα μοιάζουν αρμονικά στο Smallville, ο Στρατηγός Samuel Lane θέλει τον Superman να συνεχίσει να προστατεύει τον κόσμο ενώ ένας μυστηριώδης άγνωστος θα μπει στη ζωή τους.
Ο Todd Helbing είναι ο δημιουργός του Superman and Lois και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και Geoff Johns. Οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television είναι στην παραγωγή. Οι Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Alexander Garfin, Dylan Walsh, Emmanuelle Chriqui, Erik Valdez, Wole Parks, Inde Navarrette και Adam Rayner βρίσκονται στο καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου