Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες προσθήκες για τη νέα σεζόν του School Spirits


Οι Peyton List, Kristian Ventura, Spencer MacPherson, Kiara Pichardo, Sarah Yarkin, Nick Pugliese, Rainbow Wedell και Milo Manheim θα επιστρέψουν στη δεύτερη σεζόν του School Spirits που προβληθεί το φθινόπωρο ενώ ο χαρακτήρας του Josh Zuckerman (aka Mr. Martin) προβιβάστηκε σε βασικός. Οι Maria Dizzia, Patrick Gilmore και Ian Tracey θα επανέλθουν στη σειρά με επαναλαμβανόμενους ρόλους και οι Jess Gabor (Shameless), Zack Calderon (The Wilds), Miles Elliot (The Amazing Spider-Man) και Cihang Ma αποτελούς τις νέες προσθήκες.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η Μάντι, μια έφηβη κοπέλα εγκλωβισμένη στη μεταθανάτια ζωή, αποφασίζει να ερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στη δολοφονία της. Συμμάχους της στην προσπάθειά της αυτή έχει πνεύματα συμμαθητών της, τα οποία βρίσκονται σε λήθη.
Ο Oliver Goldstick (Bridgerton) έχει χρέη showrunner και ειδικού παραγωγού και οι Nate και Megan Trinrud είναι οι δημιουργοί της σειράς και έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η Awesomeness είναι στην παραγωγή. Οι Peyton List, Milo Manheim, Kristian Flores, Spencer MacPherson , Kiara Pichardo, Sarah Yarkin, Nick Pugliese και Rainbow Wedell είναι στο καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου