Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Οι Sarah Jones και Adriana Barraza πήραν ρόλους στο El Gato


Οι Sarah Jones (For All Mankind, A Man in Full) και Adriana Barraza (Babel, Blue Beetle) θα έχουν βασικούς ρόλους στο El Gato, το οποίο είναι η τηλεοπτική μεταφορά του κόμικ "El Gato Negro" από το Prime Video, που έχει για πρωταγωνιστές τους Diego Boneta και Lorenza Izzo.

Η υπόθεση ακολουθεί τον Frank Guerrero, ο οποίος είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειάς του, που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τεράστιας συνωμοσίας όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του ήταν ο εκδικητής της δεκαετίας του '70. Επιστρέφει στο Μεξικό μετά το θάνατο του πατέρα του και βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση όταν η αποξενωμένη οικογένειά του διεκδικεί τον έλεγχο της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του πατέρα του. Η θλίψη του Frank διακόπτεται όταν μαθαίνει τη μοναδική του κληρονομιά, ένα φαινομενικά άχρηστο αγροτεμάχιο στα σύνορα, που είναι πάνω από το κρησφύγετο διάσημου εκδικητή. Ο πατέρας του ήταν ο "El Gato" και τώρα ο Frank βρίσκεται στο στόχαστρο. Για να επιβιώσει, θα πρέπει να λύσει μυστήρια δεκαετιών και να ξετυλίξει την αλήθεια για τις διασυνδέσεις του πατέρα του.

Ο Eric Carrasco (Supergirl) θα είναι ο δημιουργός του πρότζεκτ και θα είναι co-showrunner μαζί με τους Turi Meyer και Alfredo Septién (Stargirl, Smallville). Οι Carrasco, Boneta, Meyer, Septién, Steve Stark, Andrew Mittman, Gonzalez Vargas, Kai Dolbashian, Marilu G. Carranza και Joel Novoa-Schneider θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού και η MGM Television θα βρίσκεται στην παραγωγή.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου