Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Οι Eric Lange και Alfonso Dosal πήραν ρόλους στο El Gato


Οι Eric Lange (Escape At Dannemora) και Alfonso Dosal (Narcos) έκλεισαν να έχουν βασικούς ρόλους στο El Gato, το οποίο είναι η τηλεοπτική μεταφορά του κόμικ "El Gato Negro" από το Prime Video, που έχει στο καστ τους Diego Boneta, Lorenza Izzo, Sarah Jones και Adriana Barraza.

Η υπόθεση ακολουθεί τον Frank Guerrero, ο οποίος είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειάς του, που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τεράστιας συνωμοσίας όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του ήταν ο εκδικητής της δεκαετίας του '70. Επιστρέφει στο Μεξικό μετά το θάνατο του πατέρα του και βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση όταν η αποξενωμένη οικογένειά του διεκδικεί τον έλεγχο της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του πατέρα του. Η θλίψη του Frank διακόπτεται όταν μαθαίνει τη μοναδική του κληρονομιά, ένα φαινομενικά άχρηστο αγροτεμάχιο στα σύνορα, που είναι πάνω από το κρησφύγετο διάσημου εκδικητή. Ο πατέρας του ήταν ο "El Gato" και τώρα ο Frank βρίσκεται στο στόχαστρο. Για να επιβιώσει, θα πρέπει να λύσει μυστήρια δεκαετιών και να ξετυλίξει την αλήθεια για τις διασυνδέσεις του πατέρα του.

Ο Eric Carrasco (Supergirl) θα είναι ο δημιουργός του πρότζεκτ και θα είναι co-showrunner μαζί με τους Turi Meyer και Alfredo Septién (Stargirl, Smallville). Οι Carrasco, Boneta, Meyer, Septién, Steve Stark, Andrew Mittman, Gonzalez Vargas, Kai Dolbashian, Marilu G. Carranza και Joel Novoa-Schneider θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού και η MGM Television θα βρίσκεται στην παραγωγή.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου