Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Το Chaos Theory θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν


Το Netflix πριν από μερικά λεπτά ανακοίνωσε πως έχει ανανεώσει για δεύτερη σεζόν τη σειρά κινουμένων σχεδίων, Jurassic World: Chaos Theory, και η οποία πρόκειται κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον ερχόμενο φθινόπωρο.

Η υπόθεση του σόου είναι η εξής:
Έξι χρόνια μετά τα γεγονότα στο Κρητιδικό Καμπ, τα μέλη της "Εξάδας του Νούμπλαρ" παλεύουν να ορθοποδήσουν μακριά από τη νήσο σε έναν κόσμο που έχει γεμίσει πλέον με δεινόσαυρους και ανθρώπους που θέλουν να τους βλάψουν. Αφού σμίξει ξανά μετά από μια τραγωδία, η παρέα γίνεται πάλι στόχος και πέφτει με τα μούτρα σε μια παγκόσμια περιπέτεια με στόχο να αποκαλύψει μια συνωμοσία που απειλεί τόσο τους δεινόσαυρους όσο και τους ανθρώπους και να μάθει επιτέλους τι συνέβη στ' αλήθεια σε ένα από τα μέλη της.
Οι Scott Kreamer και Lane Lueras είναι οι showrunners του Jurassic World: Chaos Theory και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Steven Spielberg, Frank Marshall και Colin Trevorrow. Τις φωνές τους χαρίζουν οι Jameela Jamil, Sean Giambrone, Glen Powell, Paul-Mikél Williams, Ryan Potter, Raini Rodriguez και Kausar Mohammed.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου