Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του A Knight of the Seven Kingdoms


Οι Finn Bennett (True Detective: Night Country), Bertie Carvel (The Crown), Tanzyn Crawford (Tiny Beautiful Things), Daniel Ings (Sex Education) και Sam Spruell (Small Axe: Mangrove) πήραν ρόλους στο A Knight of the Seven Kingdoms, το οποίο είναι σε στάδιο παραγωγής στο Μπέλφαστ.

Οι Peter Claffey και Dexter Sol Ansell έχουν πάρει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι George R.R. Martin και Ira Parker θα είναι σεναριογράφοι και θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Ryan Condal και Vince Gerardis. Ο Owen Harris θα σκηνοθετήσει τρία επεισόδια και η Sarah Adina Smith (Lessons In Chemistry, Hanna) θα σκηνοθετήσει τρία επεσόδια. Το πρότζεκτ θα έχει ως βάση τη σειρά βιβλίων "Tales of Dunk and Egg", η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα ακολουθεί τις περιπέτειες του Ser Duncan the Tall (Dunk) και του νεαρού Aegon V Targaryen (Egg) ενενήντα χρόνια πριν από τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire".

Το Tales of Dunk and Egg αποτελείται από τρία βιβλία, όπου το The Hedge Knight κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία της Αμερικής το 1998, το The Sworn Sword που βγήκε το 2003 και το The Mystery Knight το οποίο έγινε διαθέσιμο το 2010.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου