Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Τι λένε οι κριτικοί για το The Garfield Movie;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το The Garfield Movie, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μέτριες. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 32/100 με βάση 16 κριτικές, όπου η μία είναι θετική, οι 7 είναι μέτριες και οι 8 είναι κακές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 42/100 με βάση 57 κριτικές, όπου οι 24 είναι θετικές και οι 33 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic - ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.
Το The Garfield Movie έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Μαΐου από την Feelgood Entertainment. Ο Mark Dindal έχει κάνει τη σκηνοθεσία από σενάριο των David Reynolds, Paul A. Kaplan και Mark Torgove. Οι Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Hannah Waddingham, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein και Bowen Yang βρίσκονται στο φωνητικό καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου