Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Θετικό είναι το ξεκίνημα του The Garfield Movie στο box office


Στο άνοιγμα στο box office της Αμερικής το The Garfield Movie κατάφερε να συλλέξει 31.1 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία έχει προβληθεί σε 51 χώρες εκτός ΗΠΑ και έχει συγκεντρώσει 60 εκατομμύρια δολάρια, με τις συνολικές εισπράξεις να ανέρχονται στα 91.1 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic - ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.
Το The Garfield Movie έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Μαΐου από την Feelgood Entertainment. Ο Mark Dindal έχει κάνει τη σκηνοθεσία από σενάριο των David Reynolds, Paul A. Kaplan και Mark Torgove. Οι Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Hannah Waddingham, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein και Bowen Yang βρίσκονται στο φωνητικό καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου