Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Το Supergirl: Woman of Tomorrow απέκτησε πρεμιέρα


Η Warner Bros. Pictures πριν από μερικές ώρες έκανε γνωστό πως το Supergirl: Woman of Tomorrow θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 26 Ιουνίου του 2026. Το πλάνο είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν στο τελευταίο τρίμηνο του 2024.

Η Milly Alcock (House of the Dragon) έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Craig Gillespie (Cruella, I Tonya) αναμένεται κάνει τη σκηνοθεσία και η Ana Nogueira θα γράψει το σενάριο, με το χαρακτήρα να φημολογείται να κάνει το ντεμπούτο του στο DCU με το Superman: Legacy. Οι James Gunn και Peter Safran θα έχουν χρέη παραγωγού και τα DC Studios θα είναι στην παραγωγή. Στα κόμικς η Kara Zor-El/Supergirl είναι πρώτη ξαδέρφη του Ανθρώπου από Ατσάλι, με τον οποίο μοιράζεται τις υπερδυνάμεις του και είναι και αυτή ευάλωτη στον κρυπτονίτη. Δημιουργοί του χαρακτήρα οι Otto Binder και Al Plastino και το ντεμπούτο του το έκανε στο 252ο τεύχος του Action Comics τον Μάιο του 1959.

Η Supergirl μέχρι στιγμής έχει τρεις μεταφορές στην μικρή και μεγάλη οθόνη. Η Laura Vandervoot την υποδύθηκε στο Smallville και η Melissa Benoist στην σειρά του CW ενώ η Helen Slater την ενσάρκωσε στην ομώνυμη ταινία που κυκλοφόρησε το 1984.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου