Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η σειρά Dungeons and Dragons δεν θα προβληθεί στο Paramount Plus


Το Paramount Plus αποφάσισε να μην προχωρήσει με την live-action σειρά από το σύμπαν του Dungeons and Dragons παρότι είχε δώσει απευθείας παραγγελία για οκτώ επεισόδια. Η Hasbro θα προχωρήσει σε αλλαγές στη δημιουργική ομάδα και θα προσπαθήσει να βρει νέα τηλεοπτική στέγη για το πρότζεκτ.

Ο Rawson Marshall Thurber ήταν ο δημιουργός και ειδικός παραγωγός ενώ θα έκανε τη σκηνοθεσία του πιλοτου. Ο Drew Crevello (WeCrashed) είχε κλείσει να είναι ειδικός παραγωγός και showrunner. Στην παραγωγή θα ήταν η Hasbro Entertainment και η Paramount Pictures και ο Gabriel Marano θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Hasbro.

Στις 31 Μαρτίου του 2023 έκανε πρεμιέρα στην Αμερική η ταινία "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" που έχει ως βάση το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι φαντασίας. Οι Jonathan Goldstein και John Francis Daley σκηνοθετούν από σενάριο που έχουν γράψει μαζί με τον Michael Gilio. Στο καστ είναι οι Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Hugh Grant,Sophia Lillis, Chloe Coleman, Jason Wong και Daisy Head.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου