Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Το Death of a Pop Star θα γίνει ταινία


Το διαδικτυακό κόμικ "Death of a Pop Star" σύμφωνα με το Variety θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη ως live-action ταινία, με την Diablo Cody (Jennifer's Body, Lisa Frankenstein) να έχει χρέη παραγωγού. Η Isa Mazzei (Cam, Faces of Death) θα γράψει το σενάριο.

Η υπόθεση του κόμικ ακολουθεί την Sophie, μια αγαπητή ποπ στάρ η οποία βρίσκεται στο απόγειο της καριέρα της, μέχρι που πέφτει από την κορυφή της σκάλας και ξυπνά στην Κόλαση. Ευτυχώς γι' αυτήν, ο Θάνατος είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της και, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει το είδωλό του, δίνει κρυφά στη Sophie μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναζήσει στη Γη. Αλλά με την ανάσταση της Sophie γίνεται στόχος όταν την απειλούν να τη γυρίσουν πίσω στην Κόλαση.

Η Violet Karim είναι η δημιουργός του Death of a Pop Star που έχει συγκεντρώσει 33 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως. Ο Mason Novick (Juno, Red Eye, 500 Days of Summer, Lisa Frankenstein) θα έχει καθήκοντα παραγωγού και τα Wattpad Webtoon Studios θα βρίσκονται στην παραγωγή. Οι Aron Levitz, David Madden και Jason Goldberg θα έχουν ρόλο ειδικού παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου