Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ο Chris Hemsworth θα πρωταγωνιστήσει στο crossover των Transformers και G.I. Joe


O Chris Hemsworth είναι σε συζητήσεις για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην crossover ταινία για τα Transformers και G.I. Joe, η οποία θα λαμβάνει χώρα μετά από τα γεγονότα του Transformers: Rise of the Beasts. Οι Lorenzo di Bonaventura, Steven Spielberg, Michael Bay, Mark Vahradian, Tom DeSanto και Don Murphy θα είναι παραγωγοί.

Η σύνοψη του Transformers: Rise of the Beasts είναι η εξής:
Επιστρέφοντας στη δράση και στο παγκόσμιο φαινόμενο που έχει κατακτήσει το κοινό, η ταινία TRANSFORMERS: Η ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΏΝ μεταφέρει τους θεατές στη δεκαετία του 1990 για μία νέα περιπέτεια με τα Autobots και συστήνει ένα νέο είδος Transformers - τα Maximals – ως συμμάχους τους στη μάχη για τη γη. Σε σκηνοθεσία Steven Caple Jr. και με πρωταγωνιστές τους Anthony Ramos και Dominique Fishback, η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Ιουνίου 2023.
Το Transformers: Rise of the Beasts έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου του 2023 από την Feelgood Entertainment. Οι Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Ron Perlman, Michelle Yeoh, Pete Davidson, Peter Dinklage, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Cristo Fernández και Tobe Nwigwe αποτελούν στο καστ. Ο Steven Caple Jr. σκηνοθετεί από σενάριο των Jon Hoeber, Erich Hoeber, Joby Harold, Darnell Metayer και Josh Peters.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου