Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Το 300 θα έχει prequel σειρά


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety η Warner Bros. Television έχει βάλει σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης prequel σειρά για το 300, το οποίο έχει ως βάση το ομώνυμο graphic novel του Frank Miller. Ο Zack Snyder είναι σε συζητήσεις για να έχει χρέη σκηνοθέτη και ειδικού παραγωγού. Οι Deborah Snyder και Wesley Coller θα είναι ειδικοί παραγωγοί και οι Gianni Nunnari, Mark Canton και Bernie Goldmann είναι σε συζητήσεις για να έχουν καθήκοντα παραγωγού.

Η σύνοψη του 300 είναι η εξής:
Η ταινία 300 είναι μία δυναμική αναπαράσταση της αρχαίας μάχης στις Θερμοπύλες, στην οποία ο βασιλιάς Λεωνίδας (Τζέραρντ Μπάτλερ) και τριακόσιοι Σπαρτιάτες πολέμησαν μέχρι θανάτου ενάντια στο βασιλιά Ξέρξη και τον αναρίθμητο περσικό στρατό του. Αν και αντιμετώπισαν ανυπέρβλητα εμπόδια, η ανδρεία και η θυσία τους έδωσαν αφορμή να ενωθεί όλη η Ελλάδα ενάντια στους Πέρσες, θέτοντας τις βάσεις για τη Δημοκρατία. Εμπνευσμένη από το ομότιτλο εικονογραφημένο κόμικ του Φρανκ Μίλερ, η ταινία 300 είναι μία επική περιπέτεια για το πάθος, το κουράγιο, την ελευθερία και τη θυσία, αρετές που διέθεταν οι Σπαρτιάτες μαχητές.
Το 300 έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 9 Μαρτίου του 2007. Με προϋπολογισμό 65 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να μαζέψει στο παγκόσμιο box office 456 εκατομμύρια δολάρια. Ο Zack Snyder έκανε τη σκηνοθεσία και είχε γράψει το σενάριο μαζί με τους Kurt Johnstad και Michael B. Gordon. Οι Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham και Dominic West είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου