Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Reboot για το Heroes


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline ο Tim Kring θα ετοιμάσει το reboot του Heroes και ήδη η ιδέα του έχει παρουσιαστεί σε πιθανούς αγοραστές. Το Heroes: Eclipsed θα διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς και περιλαμβάνει παλιούς και νέους κακοποιούς.

Το Heroes προβλήθηκε από το Σεπτέμβριο του 2006 έως το Φεβρουάριο του 2010 στο NBC και είχε τέσσερις σεζόν και 77 επεισόδια. Στο καστ ήταν οι Hayden Panettiere, Santiago Cabrera, Jack Coleman, Tawny Cypress, Noah Gray-Cabey, Greg Grunberg, Ali Larter, Masi Oka, Adrian Pasdar, Sendhil Ramamurthy, Leonard Roberts, Milo Ventimiglia, David Anders, Kristen Bell, Dana Davis, James Kyson Lee, Zachary Quinto, Dania Ramirez, Cristine Rose και Robert Knepper.

Το 2015 στο NBC παίχθηκε η συνέχεια που έχει τον τίτλο "Heroes Reborn" και είναι μίνι σειρά 13 επεισοδίων. Το καστ αποτελούσαν οι Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie A. Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Green, Henry Zebrowski, Judith Shekoni και Danika Yaros.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου