Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν το Monarch: Legacy of Monsters


Το Apple TV Plus ανακοίνωσε πως έχει ανανεώσει για δεύτερη σεζόν το Monarch: Legacy of Monsters. Η υπηρεσία streaming έχει έρθει σε συμφωνία με την Legendary Entertainment για να ετοιμάσει και άλλες spinoff σειρές.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Έχοντας επιβιώσει από την επίθεση του Γκοτζίλα στο Σαν Φρανσίσκο, η Κέιτ συνταράσσεται και πάλι από ένα συγκλονιστικό μυστικό. Εν μέσω τερατωδών απειλών, ρίχνεται σε μια περιπέτεια ανά τον κόσμο για να μάθει την αλήθεια για την οικογένειά της και τη μυστηριώδη οργάνωση γνωστή ως Μόναρκ.
Οι Chris Black (Star Trek Enterprise, Outcast) και Matt Fraction είναι οι συν-δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί, με τον πρώτο να έχει χρέη showrunner. Καθήκοντα ειδικού παραγωγού έχουν και οι Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka και Takemasa Arita. Η Legendary Television είναι στην παραγωγή. Στο καστ είναι οι Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett, Elisa Lasowski, Kurt Russell, Wyatt Russell, Mari Yamamoto και Anders Holm. Ο Matt Shakman (WandaVision, Game of Thrones) έχει σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια και έχει ρόλο ειδικού παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου