Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Η Ayelet Zurer θα είναι στο Daredevil: Born Again


Χθες στα social media κυκλοφόρησε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again, η οποία αποκαλύπτει την επιστροφή της Ayelet Zurer ως Vanessa Fisk από το Daredevil. Πριν την αλλαγή της δημιουργικής ομάδας η Sandrine Holt είχε πάρει το ρόλο, ενώ από ότι φαίνεται από το καστ έχει αποχωρήσει και η Nikki M. James.

Ο Dario Scardapane (Tom Clancy's Jack Ryan, The Punisher) θα έχει χρέη showrunner και οι Justin Benson and Aaron Moorhead θα σκηνοθετήσουν ορισμένα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Oι Charlie Cox, Vincent D'Onofrio, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Jon Bernthal, Michael Gaston, Clark Johnson, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Genneya Walton και Lou Taylor Pucci μέχρι στιγμής βρίσκονται στο καστ της σειράς.

Τα Marvel Studios θα είναι στην παραγωγή και καθήκοντα ειδικού παραγωγού πρόκειται να έχουν οι Chris Ord, Matt Corman, Kevin Feige, Victoria ALonso και Louis D'Esposito. Το σόου έχει πάρει παραγγελία 18 επεισοδίων και προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου