Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Ανακοινώθηκε το sequel του The Super Mario Bros. Movie


Οι Nintendo και Illumination στο πλαίσιο της Mario Day ανακοίνωσαν πως το sequel του The Super Mario Bros. Movie θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 3 Απριλίου του 2026. Οι Aaron Horvath και Michael Jelenic θα επιστρέψουν ως σκηνοθέτες.

Η σύνοψη του The Super Mario Bros. είναι η εξής:
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.
Το The Super Mario Bros. Movie έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου του 2023 από την Tanweer. Οι Aaron Horvath και Michael Jelenic σκηνοθετούν από σενάριο του Matthew Fogel. Οι Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson και Sebastian Maniscalco δανείζουν τις φωνές τους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου