Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ανανεώθηκε για δυο σεζόν το Avatar: The Last Airbender


Το Netflix πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε πως έχει ανανεώσει για δυο σεζόν το Avatar: The Last Airbender και η τρίτη θα είναι η τελευταία της σειράς. Ο πρώτος κύκλος κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 22 Φεβρουαρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου. Το "Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου" ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ.
Ο Albert Kim είναι ο δημιουργός και showrunner του Avatar: The Last Airbender. Οι Kim, Dan Lin, Lindsey Liberatore, Michael Goi και Roseanne Liang έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Οι Jabar Raisani, Goi και Liang είναι σκηνοθέτες. Οι Gordon Cormier, Ian Ousley, Kiawentiio, Dallas Liu, Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Lim Kay Siu, Ken Leung, Elizabeth Yu, Maria Zhang, Tamlyn Tomita, Yvonne Chapman, Casey Camp-Horinek, Arden Cho, Momona Tamada, Amber Midthunder, A Martinez, Irene Bedard, Joel Oulette, Nathaniel Arcand, Meegwun Fairbrother, Utkarsh Ambudkar, Danny Pudi, Lucian-River Chauhan, James Sie, Momona Tamada, Thalia Tran, Ruy Iskandar, Hiro Kanagawa, C.S. Lee, François Chau, Ryan Mah, George Takei και Randall Duk βρίσκονται στο καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου