Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Κατέφθασε το trailer του Kingdom of the Planet of the Apes


Η 20th Century Studios με αφορμή το φετινό Super Bowl, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes και τρεις νέες προωθητικές αφίσες της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.
Το Kingdom of the Planet of the Apes θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 10 Μαΐου. Ο Wes Ball σκηνοθετεί από το σενάριο των Josh Friedman, Rick Jaffa and Amanda Silver και Patrick Aison. Στο καστ βρίσκονται οι Owen Teague, Freya Allan, Peter Macron, Eka Darville, Kevin Durand, Travis Jeffery, Neil Sandilands, Sara Wiseman, Ras-Samuel Welda’abzgi, Lydia Peckham, William H. Macy και Dichen Lachman.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου