Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Οι Marvel Comics και Viz Media θα ετοιμάσουν τα Spider-Man: Octo-Girl και X-Men Manga


Η Marvel Comics και η Viz Media θα συνεχίσουν την συνεργασία τους για τίτλους μάνγκα από χαρακτήρες της Marvel, με τα Spider-Man: Octo-Girl και X-Men Manga είναι τα δυο επόμενα πρότζεκτ που θα προχωρήσουν.

Έχοντας πρόσφατες τις κυκλοφορίες των Deadpool: Samurai και Spider-Man: Fake Red, η Viz θα δώσει τον Οκτώβριο το Spider-Man: Octo-Girl, Vol. 1 με δημιουργούς τους Hideyuki Furuhashi και Betten Court (My Hero Academia: Vigilantes). Στην ιστορία  ο αντίπαλος του Spider-Man, Doctor Octopus, θα έχει την μεγαλύτερη του πρόκληση, αφού θα πρέπει να ζήσει ως μαθήτρια σχολείου στην Ιαπωνία, αφού μετά από μια μάχη με τον Spider-Man, θα πέσει σε κώμα και η συνείδηση του θα ξυπνήσει στο σώμα της Otoha Okutamiya.

Το X-Men Manga, Volume 1 θα ακολουθήσει  το Νοέμβριο από τον Hiroshi Higuchi και θα είναι μεταφορά της σειράς κινουμένων σχεδίων, X-Men: The Animated Series, με την Jubilation Lee στο επίκεντρο που κουβαλά ένα μυστικό. Είναι μεταλλαγμένη. Μαζί με αυτά πάντως η Viz ετοιμάζει και το Deadpool: Samurai – The Official Coloring Book, που θα έρθει τον Αύγουστο με 80 σελίδες χρωματιμού που μεταξύ άλλων θα έχει και τους Iron Man, Thor, Black Widow και Loki.

ΠΗΓΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου