Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Θα αργήσει η live-action ταινία του Miles Morales


Η παραγωγός των Spider-Verse ταινιών, Amy Pascal σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety αποκάλυψε πως το live-action πρότζεκτ του Miles Morales θα γίνει αφού ετοιμαστούν δυο ακόμη φιλμ κινουμένων σχεδίων από τον κόσμο του Spider-Man. Update 13/2: Ο Chris Miller διευκρίνησε μέσω Twitter ότι η μία ταινία που ανέφερε η Pascal είναι το Spider-Man 4.

Στα κόμικς ο Miles Morales είναι ο έφηβος γιο ενός Αφρικανοαμερικανού πατέρα και Πουερτορικανής μητέρας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και είναι ο δεύτερος Spider-Man του Ultimate Marvel σύμπαντος. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Brian Michael Bendis και Sara Pichelli και είχαν ως έμπνευση τον Barack Obama και τον ηθοποιό Donald Glover. Ο Morales έκανε το ντεμπούτο του στις 3 Αυγούστου του 2011 στην limited σειρά "Ultimate Fallout".

O Miles Morales έχει εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη στα Spider-Man: Into the Spider-Verse και Spider-Man: Across the Spider-Verse ενώ έχει πάρει μέρος στα ηλεκτρονικά παιχνίδια Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales και Marvel's Spider-Man 2.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου