Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Οι Dave Bautista και Samuel L. Jackson θα πρωταγωνιστήσουν στο Afterburn


Οι Dave Bautista και Samuel L. Jackson έκλεισαν να πρωταγωνιστήσουν στο Afterburn, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικς της Red 5, και θα ερμηνεύσουν τους Jake και Valentine αντίστοιχα.

Οι Neal H. Moritz (σειρά ταινιών Fast and Furious) και Toby Jaffe (Total Recall) θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Original Film μαζί με τον Steve Richards (ταινίες Sherlock Holmes, τριλογία The Matrix) μέσω της Endurance Media, η οποία θα κάνει τη χρηματοδότηση, και τον Dave Bautista μέσω της Dogbone Entertainment. Ο J.J. Perry θα κάνει τη σκηνοθεσία και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα γίνουν στην Ευρώπη.

Η CAA Media Finance θα χειριστεί τις πωλήσεις του πρότζεκτ στο επερχόμενο EFM και η Black Bear έχει αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται θα διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά από αλλαγή της τεχνολογίας στην Ευρώπη και ένας κυνηγός θησαυρού θα πάει στη Γαλλία για να βρει το πίνακα της Mona Lisa. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2018 ο Gerard Butler είχε συμφωνήσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου