Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Το comic The Storm Clan θα γίνει ταινία


Οι Peter Ramsey (Spider-Man: Into the Spider-Verse) και Caleeb Pinkett (Cobra Kai) σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline θα έχουν καθήκοντα παραγωγού στην live-action μεταφορά του κόμικ, The Storm Clan, στη μεγάλη οθόνη.

Οι Dallas Jackson και Joe Casey είναι οι δημιουργοί του comic book που κυκλοφόρησε από την DJ Classicz Comix που ίδρυσε ο πρώτος. Οι Jackson και Casey θα γράψουν το σενάριο της ταινίας και το πρώην στέλεχος της Lionsgate, Jorge Alfaro θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού.

Η υπόθεση του The Storm Clan επικεντρώνεται σ' ένα πρώην στρατιωτικό που ήταν μηχανικός όπλων και εκπαιδεύει τα πέντε υιοθετημένα παιδιά του να γίνουν μυστικοί ως κλέφτες υψηλής τεχνολογίας, φορώντας μια ακατανίκητη βιονική πανοπλία. Προηγουμένως όντας ορφανά, οι έφηβοι προικισμένοι με βιονική τεχνολογία βλέπουν ότι τους παρέχει την ευκαιρία να προστατευθούν από τις απειλές των δρόμων, δίνοντάς τους επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη ζωή αντί να τους εκμεταλλεύονται, και το πιο σημαντικό, παρέχοντάς τους άνεση και αίσθηση πως ανήκουν σε μια οικογένεια.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου