Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Τι λένε οι κριτικοί για το Tekken 8;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Tekken 8, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Το ηλεκτρονικό παιχνίδι στο Metacritic έχει βαθμολογία 90/100 στο PlayStation 5 με βάση 65 κριτικές, στο PC έχει 93/100 με βάση 15 κριτικές και στο Xbox Series X έχει βαθμολογία 87/100 με βάση 19 κριτικές.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Η γροθιά συναντά το πεπρωμένο! Το TEKKEN 8 συνεχίζει το τραγικό έπος της οικογένειας Mishima και των συγκλονιστικών αγώνων μεταξύ πατέρα και γιου. Αφού νίκησε τον πατέρα του, Heihachi Mishima, ο Kazuya συνεχίζει την κατάκτησή του για παγκόσμια κυριαρχία, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις της G Corporation για να διεξάγει πόλεμο στον κόσμο. Ο Jin Kazama αναγκάζεται να αντιμετωπίσει κατάματα τη μοίρα του, καθώς επανενώνεται με τη χαμένη του μητέρα και προσπαθεί να σταματήσει τη βασιλεία του τρόμου του πατέρα του Kazuya.
Το Tekken 8 πρόκειται να είναι διαθέσιμο στα PlayStation 5, Windows και Xbox Series X/S. Ο Katsuhiro Harada έχει καθήκοντα παραγωγού και οι The Last Rockstars τραγουδούν το theme song του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου