Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ο Steven Yeun έφυγε από το Thunderbolts


Το Deadline επιβεβαίωσε τη φήμη πως ο Steven Yeun έχει αποχωρήσει από το Thunderbolts επειδή αναβλήθηκε η έναρξη των γυρισμάτων λόγω των απεργιών που ήταν να γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Yeun επρόκειτο να υποδυθεί τον Sentry και αρχικά η είδηση είχε κυκλοφορήσει στο Twitter και το Reddit.

Οι Florence Pugh, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, David Harbour, Julia Louis-Dreyfuss, Olga Kurylenko, Sebastian Stan, Harrison Ford και Ayo Edebiri βρίσκονται στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 25 Ιουλίου του 2025. Ο Jake Schreier έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και ο Lee Sung Jin έχει γράψει το σενάριο. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου