Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Το reboot του Kick-Ass θα είναι τριλογία


Ο Matthew Vaughn στο πλαίσιο προώθησης του Argylle, έδωσε συνέντευξη στο Collider και αποκάλυψε πως το reboot του Kick-Ass θα είναι μέρος τριλογίας. Η πρώτη ταινία έχει ετοιμαστεί και έχει τον τίτλο School Fight, με τον Damien Walters να έχει κάνει τη σκηνοθεσία και ο Vaughn είναι παραγωγός. Το δεύτερο φιλμ βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και προσωρινά τιτλοφορείται ως Vram, ενώ το τρίτο έργο θα είναι το Kick-Ass.

Η πρώτη ταινία Kick-Ass κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου του 2010 στην Αμερική και με προϋπολογισμό 30 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να μαζέψει στο παγκόσμιο box office 96 εκατομμύρια δολάρια. O Matthew Vaughn είχε κάνει τη σκηνοθεσία και έγραψε το σενάριο μαζί με την Jane Goldman. Οι Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Mark Strong και Nicolas Cage είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στις 14 Αυγούστου του 2013 έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ το sequel του Kick-Ass, Kick-Ass 2. Με προϋπολογισμό 28 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να μαζέψει στο παγκόσμιο box office 60.8 εκατομμύρια δολάρια. Ο Jeff Wadlow είχε σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο. Στο καστ ήταν οι Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz και Jim Carrey.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου