Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Το Kingdom of the Planet of the Apes απέκτησε νέα πρεμιέρα


Η 20th Century Studios ανακοίνωσε πως έχει αποφασίσει να μεταφέρει την πρεμιέρα του Kingdom of the Planet of the Apes στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τις 24 Μαΐου για τις 10 Μαΐου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.
Ο Wes Ball σκηνοθετεί το Kingdom of the Planet of the Apes από το σενάριο των Josh Friedman, Rick Jaffa and Amanda Silver και Patrick Aison. Στο καστ βρίσκονται οι Owen Teague, Freya Allan, Peter Macron, Eka Darville, Kevin Durand, Travis Jeffery, Neil Sandilands, Sara Wiseman, Ras-Samuel Welda’abzgi, Lydia Peckham, William H. Macy και Dichen Lachman.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου