Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Honest Trailers: Rebel Moon


Πριν από λίγη ώρα το Screen Junkies έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer του Rebel Moon Part One: A Child of Fire, η οποία κυκλοφόρησε παγκοσμίως από το Netflix στις 22 Δεκεμβρίου του 2023.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Ζακ Σνάιντερ, ο σκηνοθέτης των 300, Άνθρωπος από Ατσάλι και Army of the Dead, παρουσιάζει το "Rebel Moon", ένα επικό sci-fi event φαντασίας, το οποίο ετοιμάζει πάνω από δέκα χρόνια. Όταν μια ειρηνική αποικία στην άκρη ενός γαλαξία βρίσκεται υπό την απειλή των στρατών ενός δεσποτικού βασιλιά, η Κόρα (Σοφία Μπουτέλα), μια μυστηριώδης ξένη που μένει με τους χωρικούς, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση. Αναλαμβάνοντας να βρει εκπαιδευμένους μαχητές που θα την ακολουθήσουν και θα δημιουργήσουν μαζί έναν απίθανο κλοιό κατά του Μητρικού Κόσμου, η Κόρα θα φτιάξει έναν μικρό στρατό μαχητών, αποτελούμενο από αουτσάιντερ, αντάρτες, χωρικούς και ορφανά από διαφορετικούς κόσμους, οι οποίοι νιώθουν από κοινού την ανάγκη για εξιλέωση και εκδίκηση. Καθώς η σκιά ενός ολόκληρου βασιλείου απειλεί το πιο απίθανο φεγγάρι, μια μάχη για τη μοίρα ενός γαλαξία ξεκινά, ενώ ταυτόχρονα γεννιέται ένας νέος στρατός ηρώων.
Ο Zack Snyder κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τους Shay Hatten (Army of the Dead) και Kurt Johnstad (300). Ο Snyder έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Deborah Snyder, Wesley Coller και Eric Newman. Το καστ αποτελούν οι Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Stuart Martin, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Ed Skrein, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Rhian Rees και Anthony Hopkins.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου